top of page
DSC01142_edited_edited.jpg
  • Instagram
  • Facebook

KOM I KONTAKT MED DITT SANNA JAG.

Dörren till ditt Hjärta är dörren hem …

Välkommen att landa i ditt hjärta

Homepage_ Beginning of about me .JPG

Hej, jag heter Bella

Efter Bellas hjärtoperation kom den riktiga operationen. Det inre arbetet, att öppna sitt hjärta för kärlek och livskraft igen, lära sig att älska sig själv.

Det fanns ingenstans att gömma sig längre och den enda vägen ut var in. Det var då hon träffade sin lärare, Anahata Yogi Peter Clifford, Premananda. Bella blev lärling hos Peter i två år, där hon djupdykt i Anahata Yogan, dess urgamla filosofi och alla övningar, praktiker och upptäckte hjärtats väg. Efter de två åren vid Peters sida fanns det inget annat hon ville göra än att dela med sig av Anahata Yogans magi utifrån sina egna personliga, livsförändrande erfarenheter.

 

Det finns många vägar till hjärtat, men alla vägar går genom hjärtat. Hon tog alla verktyg hon hade samlat och skapade olika vägar som arbetade med alla kroppar: den Fysiska kroppen - Asana, rörelseövningar, Dans, Energikroppen - Pranayama och andningsarbete, den Mentala kroppen - Yoga Nidra, yogaterapi, NLP, Ljud/ Chakra kroppen - mantran, hjärtesånger, och Bliss Body - meditationer, eftersom det finns en meditation för varje situation. 

Yoga betyder förening, och vi vill förena dessa metoder med varandra.

 

Bella är särskilt passionerad av att väva in Tattwa Shuddhi Sadhana (renande praktiker), Hjärtöppnande-övningar, rörelse-terapi, musik och kakaons hjärtmedicin i Anahata yoga praktiker. Bella kommer att guida dig in i djupet av ditt hjärta, där du kommer att kunna öppna många dörrar och utforska din sanna potential.

Låt oss komma i kontakt 

 "I would highly recommend Isabella Berggren as an Anahata Yoga Teacher who I believe has a sincere desire to be of service to mankind, to enhance the quality of her students lives, to continue her own studies and practices of Yoga and to explore her unique Yoga abilities " 

About Content _ Anahata Yoga .JPG
About Content _ Anahata Yoga .JPG

Anahata Yoga

Anahata Yoga är en mycket gammal yogastil som är graciös och meditativ, men samtidigt stark och kraftfull. Den är känd som dansen mellan Shiva (det medvetna medvetandet) och Shakti (kundalinienergin som bor i vår kropp). Denna praktik hjälper oss att hitta enhet och balans inifrån. 

 

Rörelserna har sitt ursprung i hathayogatraditionen och utforskas på ett mycket unikt sätt, genom massor av Vinyasa-liknande repetitioner, ren utforskning och nyfikenhet.

 

Anahata Yoga är en hjärtöppnande praktik som tillåter dig och uppmuntrar dig att utforska din sanna och innersta potential. Den låter dig utforska kopplingarna i själva kroppen och hur den är ett fantastiskt nätverk av cellulär intelligens. Vårt nervsystem, våra tankar och känslor, flödet av blod och lymfa är alla intrikat sammankopplade. Anahata Yoga uppmuntrar oss också att utforska kopplingarna mellan kropp, sinne och ande.

Vi fokuserar särskilt på de inre aspekterna av yogan, eftersom det är en Tattwa Shuddhi Sadhana, en reningsutövning som renar din kropp och ditt sinne från allt som begränsar dig från att utforska din sanna potential.

Denna yogastil gör dig graciös som en dansare, men stark som en krigare både fysiskt och mentalt.

Erbjudanden

Med min bas i Göteborg delar jag min kärlek och passion för yoga genom att undervisa i yogaklasser, mindfulnessklasser, meditation, yoga nidras och de fem elementen. Jag erbjuder olika 1-1 behandlingar och sessioner för att upprätthålla hälsa och välbefinnande, för att hitta glädje, lycka och lätthet. Om du vill veta mer om mina 1:1-erbjudanden på engelska kan du fylla i kontaktformuläret nedan så pratar jag gärna med dig. 

 

Jag anordnar även retreater och workshops på olika platser runt om i världen, där jag skapar ett tryggt utrymme för dig att vakna upp och blomma. Ett utrymme för dig att komma tillbaka hem till ditt hjärta, till vem du verkligen är och för att vägleda dig till vem du kan bli.... Retreaterna är ett vackert sätt att integrera och fördjupa din yogapraktik i många aspekter så att den kan förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Detta är ett utrymme för att lära sig, växa och utvecklas. Du får gärna se kommande retreater här eller kontakta mig nedan för mer information. 

 

Hari Om Tat Sat

Kontakta mig 

Tack för att du skickar in den!

New shoot.JPG
Contact - English
Håll dig uppdaterad om kommande workshops, utbildningar + retreats

Tack för din prenumeration!

bottom of page